KTM:s nya rallyreplika!

För att följa upp den överväldigande succén för KTM i förra årets Dakarrally, med Marc Coma, är fabriken fullt engagerade inför årets satsning.
I mars månad 2007 kommer även KTM att tillverka modellen 690 Rally Replika, en racemaskin för seriösa privatförare som har utvecklats av rallyavdelningen och testad av deras toppförare.

Baserad på erfarenheten från KTM:s fabriksteam, testad av deras toppförare och helt i linje med KTM:s ”Ready to Race”-filosofi, kommer 690 Rally Replikan vara exklusivt utrustad med, enligt KTM, en revolutionerande ny encylindrig motor. Drivkällan skall enligt uppgift ha mindre vibrationer och generöst effekt samtidigt som motorns vikt har minskats med tre kilo. Totalt har ingenjörerna på KTM lyckats spara åtta kilo på hela hojen och den nya LC4-motorn samarbetar nu med en helt ny sexväxlad låda.
En robust och självbärande ram har designats för bästa fördelning av vikten och KTM uppger att den nya 690 Rally Replica inte bara är snabbare, utan också mer stabil i fronten av hojen.
Denna extrema rallyhoj presenteras officiellt på EICMA Motor Show i Milano under den 14:e till 19e nvember.
Föregångaren, KTM 660 Rally Replica, är fortfarande tillgänglig i begränsat antal utgåvor.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser