Info för dig som tidigare prenumerat digitalt via Paperton

Info till dig som tidigare haft en digital Bike-prenumeration via Paperton

Du som tidigare haft en digital Bike-prenumeration via Paperton måste säga upp den snarast, om du använder Apple, för att undvika att fler kostnader dras från ditt kreditkort. Inga nya nummer kommer att publiceras i den gamla appen.

Det finns en ny Bike Sverige-app som du kan ladda ner via Appstore eller Google.

Kontakta sedan oss via formuläret på www.bike.se/kontakta-oss/

Berätta att du är digital prenumerant och ge oss ditt namn, adress, e-post och hur länge din gamla prenumeration gäller. Vi kollar sedan mot vårt register och har vi frågor återkommer vi per e-post.

Sedan ska du kunna logga in med hjälp av din e-postadress som login, och ditt postnummer som lösenord. (Det tar normalt en dag innan systemet registrerat nya användare).

Du sätts då upp som en tillfällig prenumerant för att kompensera för den tid du betalt för i det gamla systemet. Efter att din gamla prenumerationstid gått ut måste du registrera en ny prenumeration i den nya appen, alternativt teckna en pappersprenumeration, då den digitala prenumerationen ingår utan extra kostnad.

Du kan fortfarande använda din gamla app för att läsa gamla tidningar. Vi kommer successivt att lägga över även äldre Bike-tidningar i den nya appen.

Mycket nöje med digitala Bike!

Bike-redaktionen