Gör endurohojen vinterfin med HG Stickers!

Nu till vintern kanske det inte blir så jättemycket körning med cross- eller endurohojen. Trots potentialen med dubbdäck så tenderar våra offroadmotorcyklar att tillbringa mer tid i garaget än normalt. Då kan man passa på att pyssla om och fräscha upp sin hoj med ny plast och dekaler. Vips har du en helt ny hoj för ett par tusenlappar.

Inför höstens Gotland Grand National testade vi ett kit med nummerskyltar från HG Stickers. Just till GGN hade HG Stickers ett specialerbjudande på sina sajter och blev helt överösta med jobb. Trots det kunde de hjälpa till att snabbt få fram ett kit till undertecknads Sherco 300 strax innan båten skulle lämna Nynäshamn.
Innan GGN fanns det enbart KTM och Husqvarna att välja på HG Stickers hemsida. Nu när jag kollar in har man kompletterat och hela nio olika fabrikat går att välja emellan.

I dagsläget kostar ett kit med nummerskyltar 795 kronor som standardpris men gissningsvis kommer det fina erbjudanden inför de stora tävlingarna som vi hoppas kommer bli av. På HG:s hemsida finns även kompletta plastkit till KTM & Husqvarna och givetvis dekalkit för alla plastdetaljer på hojen. Priser för dessa dekalkit börjar på 1295 kronor.
Kitet var lätt att montera och gav ett mycket fint kvalitetsintryck med tjock och härlig vinyl med den ”rätta doften”

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser