Framgångsrikt World Adventure Week

Med mer än två tusen deltagare på vägarna i sju dagar i rad blev 2021-upplagan av THE WORLD ADVENTURE WEEK en rejäl framgång. Tävlingen förenade den globala motorcykelgemenskapen på ett unikt sätt och sju internationella förare vann priser varje dag, med en extraspeciell vinnare som slutligen vann en helt ny KTM 1290 SUPER ADVENTURE S.

Från Chiles Carretera Austral till ukrainska Karpaterna och från de kanadensiska prärierna till Europas hetaste hotspots har det globala motorcykelsamhället varmt omfamnat den allra första upplagan av THE WORLD ADVENTURE WEEK som arrangerades av KTM och RISER. 

Eventets körstatistik inkluderar:

// 1,5 miljoner kilometer körsträcka

// totalt 25 000 körtimmar

// 4770 m, den högsta höjd som registrerades

// 735 gruppresor slutförda

// 74 länder där körattraktioner ägde rum

Där majoriteten av förarna var registrerade och deltog aktivt i var och en av de sju unika dagliga utmaningarna, slutade kampanjen med att totalt 1 005 motorcyklister, på vilken motorcykel som helst,  framgångsrikt avverkade mer än 1000 km körsträcka på sju dagar.

Alla deltagare som fullföljde 1000 km eller mer under veckan och klarat sig effektivt genom minst fyra av de sju dagliga utmaningarna deltog i en slutlig dragning av det stora priset. Och föraren som kommer att åka iväg på en helt ny KTM ADVENTURE-maskin är Glenn V. från grannlandet Norge.

Under hela världens äventyrsvecka fick deltagarna en rad utmaningar, från att helt enkelt täcka kilometer eller checka in hos en KTM-återförsäljare till grundläggande höjdutmaningar. Sju genuina äventyrare från hela världen valdes ut som dagliga vinnare. En fullständig lista över de dagliga priserna och respektive dagliga vinnare finns på theworldadventureweek.com

Efter sin framgångsrika inledande utgåva har KTM meddelat att THE WORLD ADVENTURE WEEK kommer att bli en stående community-händelse som förblir öppen för absolut alla motorcyklister, var som helst runt om i världen.

Mer om eventet här: theworldadventureweek.com

Annons

Annons

Senaste utgåvan