Ducati Joyvolution

[2jslideshow 7356]

Pressmeddelande från Ducati 2018-09-10:

Ducati presenterar idag under parollen ”Joyvolution” en kraftigt uppdaterad Scrambler Icon. Efter fyra år och mer än 55,000 sålda maskiner kommer den första ansiktslyftningen för Ducatis omåttligt populära modell.
På säkerhetssidan noteras kurv-ABS från Bosch och LED-varselljus, DRL. Inte dåligt för en maskin i mellanskiktet. Glädjande för Ducatifans är den nya hydrauliska kopplingen med justerbart handtag, en exklusivare känsla helt enkelt.
Vidare uppdateras förarplatsen med nya reglage från storebror Multistrada 950 men utökade med automatiskt återgående blinkers. Vi finner en ny instrumentpanel som nu inkluderar aktuell bränslenivå. Här finns även nu ”Ducati Multimedia System” där du kan koppla ut din mobiltelefon och styra vissa funktioner från styret.
På designsidan ser vi snygga sidokåpor i aluminium som ska matcha den droppformade ståltanken med mattborstade tanksidor. Motorn har målats svart med mattborstade kylflänsar som perfekt matchar de frästa aluminiumhjulen.
Komfortmässigt är den läckra 803-kubikaren utrustad med en ny sadel med plattare profil och med en välkommen uppdatering av fjädringsinställningarna.
Scrambler Icon kommer i färgerna ”Atomic Tangerine” med svart ram och sadel eller klassisk ” ’62 Yellow”.

Motorrad välkomnar uppdateringarna och gissar på fler uppdaterade Scramblers på de kommande mässorna i Köln och Milano.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser