Bridgestone på frammarsch

Fyra nya däck från Bridgestone
På mc-mässan i Köln får vi klämma på Bridgestones nya däck i helt olika kategorier.
Battlax Hypersport S22 är efterföljaren till testvinnande S21. Målen var att öka våtgrepp och stabilitet utan att förlora i livslängd. Man har arbetat med Silican i däcken och lyckats finfördela partiklarna så att 25% mer av silican står i kontakt med markytan.
Bridgestone lovar 15% högre kurvhastighet i torrt och 5% snabbare varvtider i blött.

Bridgestone Adventurecross Ax41. Äntligen ett riktigt grovmönstrat adventuredäck från den japanska däckjätten. Framtaget framförallt för de stora offroadhojarna är detta ett helt nytt segment från Bridgestone som vi ser fram emot att få testa!

Battlax Adventurecross Scrambler. För det allt mer växande scramblerintresset har Bridgestone tagit fram ett skräddarsytt däck just för denna hojtyp. Man har för första gången helt utgått från designen av däcket och sedan sett till att det även fungerar fint utanför showroomet.

Battlecross E50. Ett FIM-godkänt däck som är godkänt för gata och internationella endurotävlingar. En helt ny konstruktion med Bridgestones erkända Castle Block teknologi. Däcket är till och med speciellt utvecklat för att vara extra lätt att kränga med en specialdesignad däcksida.
Ett superspännade nytt däck som genast måste utforskas närmare i vår härliga svenska enduroterräng!

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser