Bli KTM:s nye sladdkung!

NU är det hög tid för att anmäla dig till RedBull KTM Supermoto Junior Euro-cup. Här ges unga förare chansen att komma ut och tävla internationellt till en minimal kostnad.

Samtliga tävlande förare är mellan 15-21 år och kommer att köra nya KTM 250 SX-F.

Förra året var det premiär för svenskt deltagande. KTM hade en svensk uttagning och skickade ett tiotal förare till Tyskland för kvalificering. Med lite mindre fjärilar i magen hade Sverige förmodligen haft 4 stycken svenskar med bland de 22 som får köra cupen. Nu blev det två, Fredrik Kvarnström och Michael Kallies.

Cupen kommer till största delen att köras tillsammans med SuperMotard VM och består av 6-8 deltävlingar. I år kommer en av deltävlingarna att äga rum i Sverige.

Kostnaden för ett ”Cup Paket” är 1500 Euro, då ingår hjälm, skinnställ, stövlar, handskar och glasögon. Den personliga utrustningen får deltagarna behålla efter cupens slut. Alla anmälningsavgifter samt lunch och hotell ingår också.

För varje tävling utgår en startersättning på 250 Euro, så de som kör alla tävlingar får tillbaka utlägget på 1500 euro.

Till råga på allt får deltagarna möjlighet att köpa en träningshoj, 250 SX-F inklusive supermotardhjul och däck till ett mycket förmånligt pris.

Är du fyllda 15 år men under 22 år är du välkommen att anmäla dig före den 29 april.

Din KTM-återförsäljare hjälper dig med anmälan och mer information.

Den som ändå vore yngre…

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser