Bild
Nästa artikel

BMW avslöjar K1600 B

Nyheter

BMW har gjort verklighet av konceptet 101 och skapat en cool högteknologisk bagger av sexcylindriga K1600.

Konceptet 101 visades redan våren 2015 och fick många att höja på ögonbrynen då Bagger-modeller länge varit något som främst amerikanska tillverkare sysslat med.
 
Men med K1600 B har BMW gjort verklighet av idén med en låg, stark touring-glidare från Bayern. Grunden är givetvis BMW:s beprövade toppmodell K1600 med en kraftigt framåtlutad rak sexcylindrig motor på 160 hästkrafter.
 
Bakdelen av motorcykeln har i stort sett fått helt ny design för att skapa en mer sluttande profil. Passagerarplatsen är placerad sju centimeter lägre än på övriga K1600-modeller. Nya låga packväskor, unika ljuddämpare och en bakskärm som kan vikas upp för demontering av bakhjulet är några nyheter.
 
Framtill har vindrutan kapat för att skapa rätt bagger-stuk på BMW:n. Modellen har kvar sitt högteknologiska komforttänk och levereras med BMW:s elektroniskt styrda Dynamic ESA-chassi. Systemet har dock justeras för extra komfort i Cruise-läget.
 

Kommentarer

#1
2017-04-18 21:39

überfül!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.