ZERO och ZOYA

ZERO och ZOYA är herr- och dammodellen av samma jacka. Priset är överkomliga 3 295 kronor.

Oavsett om du kör äventyrstouring, offroad, vanlig landsväg eller bara till och från jobbet så har Lindstrands två snygga textiljackor som kan passa dig utmärkt. ZERO och ZOYA är herr- respektive dammodellen på en jacka som har relativt tajt passform och passar bäst för de som tycker att klassiska offroadjackor tar för mycket fartvind, är onödigt tunga och är för bylsiga med bälte i midjan och många stora fickor.
Det som skiljer ZERO och ZOYA åt är skärningen, för att de ska passa herr- respektive damkroppar bättre. Övriga specifikationer är samma, till och med priset (3 295 kronor) är lika. Materialet är lätt och smidigt textil (Texdura) med förstärkningar i Hi-Art på utsatta ställen. För att hålla regn och fartvind ute, men samtidigt kunna ventilera ut kroppsfukten, har jackorna ett funktionsmembran i Dryway+. De reglerbara skydden är CE-godkända.
Jackorna kan kompletteras med ryggskydd (exempelvis Secure L2) och de är även sammankopplingsbara med byxor av lämplig modell från Lindstrands. Inslag med reflexer ökar säkerheten vid mörkerkörning. De finns i olika kombinationer av svart, grått eller vitt och några har även ränder av väl synlig gul fluorescerande färg. Kragen går relativt högt upp för att skydda mot drag. För att täta mot fartvinden är vidden på såväl midjan som ärmarna är reglerbara.
Jackorna har ­innerficka, bröstficka samt snedfickor. De har även löstagbar ventilerad huva. Herrmodellen finns i storlekarna 46-62 medan dammodellen har storlekarna 36-44.
Du kan med fördel gå in och besöka www.jofama.se för mer information.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser