Video: Olli Hermans drömhoj Penelope

[2jslideshow id=”5081″]

Olli Herman som är frontfigur i rockbandet Reckless Love har alltid haft en dröm om att äga en custom-Harley. Han drömde om två saker redan när han var barn; att bli rockstjärna och äga en ombyggd Harley-Davidson chopper. Som frontman för glamrockbandet Reckless Love, har Olli redan rockstjärnestatus. Med Penelope går hans dröm om att äga en custom-Harley verklighet. Harley-Davidson, Harley-Davidson Tammerfors i Finland och Olli Herman är stolta att presentera resultatet av detta projekt som pågått i ett år.

Penelope har en luftig och slimmad design och Olli dras till den extravaganta stilen. För Olli är choppers med lång framgaffel, en detalj som drar ögonen till sig. För ca ett år sedan började Olli och Mika Nieminen (ägare H-D Tammerfors), och Jussi Lindgren (mekaniker, H-D Tammerfors) att diskutera designen kring choppern. Resultatet blev en chopper med ett luftigt och lätt intryck, som är ett rent nöje att köra.

Projektet startade med en kraftigt nedmonterad Sportster-modell, och Harley-Davidson Åbo har hjälpt till med motorn. Utifrån Ollis önskningar och egna tankar från teamet, har Penelope vuxit fram och blivit en graciös motorcykel som inte bara ser bra ut, utan även är grym att köra. Det är en äkta chopper, helt i Ollis smak.

Kolla in videon som visar hojen och även lite av Ollis musik:

Annons

Annons

Senaste utgåvan