Vi är på gång – överallt!

Rutten är ännu inte helt spikad. Men den första delen av årets roligaste hojresa är klar:
Onsdag morgon lämnar vi Stockholm med en fullpackad BMW K1200 LT (med fetaste stereon laddad med skön rock) och en Suzuki GSXR 1000. Siktet är inställt på Ystad och Sjöborakan där många hojåkare träffas på onsdagskvällarna. Sover gör vi på Orebackens Camping, dit vi anländer någon gång vid 21:30 (om allt går som det skall). Kom och hälsa på!
Torsdag morgon lämnar vi Ystad och vrider på mot Göteborg och välkända Avenyn i Sveriges lilla London. Därefter rullar vi snarast vidare till Karlstad för att träffa hojåkarna vid Slussvaktens café. Efter en lång dag vilar vi ut på Bomstad-Badens-Camping. Tältet räknar vi inte med att få upp förrän efter klockan 22:00. Även här vill vi ha besök! Ta med en öl och kom för att ljuga hoj!
Efter en hård natt, tuktade av tvåhjulingsfantomer i Mellansverige, tar vi en kortis till Falun. Har du något att säga, eller bara vill snacka med ett par likasinnade har du numrena nedanför.
Vill du att vi ska komma till ett visst ställe i trakterna runt Härnösand, Umeå, Happi eller Överkalix bör du ringa ringa Niklas eller mig på 0708 555 663 (Niklas) alternativt 0708 555 667 (Olle). Detta kan du göra även då resan startat. Ring, ring, ring! Svarar vi inte direkt så beror det på att vi sitter och kör (ni vet hur det är…). Vi ringer dock upp inom kort!

Ta chansen att få en t-shirt, en öl, ett par varmkorvar eller snacka motorer, trim, custom, roadracing, hjälmar och spårval tills öronen blöder! Slå en signal så ses vi efter resans gång!

Vi ses snart!

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser