Vartex AB, ny Arai-importör!

Motorrad kan glädjande informera att den nya Arai-distributören för den svenska marknaden nu är Vartex AB, ett välkänt och respekterat företag som har varit i branschen i Sverige sedan 1948. Vartex tar hand om mc-hjälmarna för landsväg. Bilhjälmar kommer, liksom tidigare, att distribueras genom Radne Motor AB. För motocross, enduro och offroad-hjälmar kommer en ny specialiserad distributör presenteras inom kort.

Fredrik Hedeås, Vartex – Affärsområdeschef, motorcykeltillbehör:
På Vartex är vi mycket hedrade att få representera Arai på den svenska motorcykelmarknaden. Förmodligen har inget annat märke samma arv, kunskap och erfarenhet så vi ser verkligen fram emot de kommande åren med Arai i vår portfölj”.

Ingmar Stroeven, Arai Helmet Europe BV – VD:
”Vi är mycket glada att tillkännage vår relation med företaget Vartex. Vartex har visat sig vara ett mycket professionellt företag och mycket dedikerat till de varumärken som de representerar på den svenska marknaden. De förstår och stöder Arai:s filosofi. Vi är övertygade om att Vartex och Arai kommer att göra en perfekt match. Kombinationen av ett premium hjälmmärke som Arai, med Vartex professionalism, kommer att vara till nytta för de svenska återförsäljarna och kunderna. Vi ser därför ivrigt fram emot att utöka vår närvaro i Sverige tillsammans med Vartex.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser