Världens dyraste blu-ray, Ducati ingår

Pressmeddelande från Twentieth Century Fox Home Entertainment 2010-01-25:

 

Ducati på köpet i världens dyraste Blu-ray


Imorgon släpps världens dyraste Blu-ray till försäljning. Wall Street: Money Never Sleeps – Ducati Deluxe Edition. Priset? 185 000 sek.

Förra årets mest efterlängtade uppföljare Wall Street: Money Never Sleeps var en av 2010 års mest stilistiska verk och uppmärksammade biofilmer. När det nu blivit dags för releasen på Blu-ray ska det självklart göras på ett värdigt vis.

20th Century Fox Home Entertainment har i samarbete med Discshop och den italienska motorcykeltillverkaren Ducati bestämt sig för att släppa en exklusiv utgåva av världens dyraste Blu-ray. Köparen kan gladeligen se fram emot en plats i Guinness-rekordbok då ett liknande köp aldrig tidigare har registrerats. Med i utgåvan följer ett certifikat som intygar det unika köpet, Blu-ray filmen och inte minst en Ducati Streetfighter S. Samma modell som huvudrollsinnehavarna Josh Brolin och Shia Labeouf tävlar med i filmen.

Ducatis Streetfighter S behöver knappast en närmare introduktion för de som bevakar marknaden. En nyhet som väckt nästintill lika mycket uppmärksamhet som filmen i sig. Italienarna har denna gång designat ett naket kraftpaket som är lika sportigt explosiv som vacker att skåda. En avklädd skönhet med stor detaljrikedom och högsta prestanda. 155 hästkrafter fördelat på 167 kilo. Ducatis Streetfighter S är inget annat än ett stycke konst.

– Scenen när de tävlar på småvägarna skildrar Streetfighterns prestanda på ett rättvist sätt. Man hör ljudet, upplever de snäva kurvorna och den verkliga kraften i motorcykeln känns närvarande. Det är också därför Ducati väljer att vara med i det här världsunika erbjudandet. Är det någon gång ett samarbete av detta slag skall ske så är det nu, säger Mats Holmberg svensk marknadschef på Ducati.

I samband med MC-mässan, På två hjul, som hålls mellan den 27-30 januari har alla spekulanter en unik chans att skåda sitt eventuella köp då exemplaret kommer att ställas ut i Ducatis monter.

Annons

Annons

%d bloggare gillar detta: