Välkommen till Harley-Davidson Luleå grand opening 29 april

Du inbjuds att vara med och fira öppningen av nya Harley-Davidson Luleå. Ny adress, större yta och byggd efter Harley-Davidsons senaste koncept för detaljhandel. Harley-Davidson Luleå är först ut i Sverige med H-D:s nya designstore-koncept, och med tiden kommer detta koncept implementeras hos alla Harley-Davidsons återförsäljare i Sverige. Med en egen entré, en lokal som är tre gånger större än tidigare, kan man nu uppleva Harley-Davidsons allra modernaste designstore i Sverige. Välkommen till Harley-Davidson Luleå!

Anläggningen hade smygpremiär den 1 oktober, men den 29 april bjuder man in till en fullmatad premiärdag där det bjuds på mat, dryck, livemusik, provkörningar, premiär-erbjudanden och gratis hälsokontroll för din H-D.

Arbetet med den nya anläggningen har pågått en längre tid i tät kontakt med teamet från Harley-Davidson Europa för att anpassa designkonceptet till butiken på Storheden i Luleå. Den nya anläggningen följer de allra senaste direktiven från Harley-Davidson som rör detaljhandel.

– Allt andas Harley-Davidson, från tak till golv upplever man varumärket. Och allt är byggt och inrett enligt Harley-Davidsons senaste designkoncept för butik, säger Martin Mortensen, Harley-Davidson Luleå.

Den nya anläggningen ligger på Storheden, ett expansivt handelsområde utanför Luleå, några kilometer från den gamla anläggningen. I den nya butiken får alla motorcyklar, kläder och tillbehör från Harley-Davidson ta plats på ca 400 m2.

– Vi ser fram emot den stora öppningsdagen och hoppas att så många som möjligt vill komma och fira med oss. Vi hälsar alla välkomna den 29 april, avslutar Martin Mortensen.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser