Triumph Speed ​​Triple 1200 RR Breitling

Triumph har återupplivat samarbetet med klockmärket Breitling, och skapat en exklusiv specialversion av Speed ​​Triple 1200 RR, som kommer att tillverkas i begränsad upplaga.

Tillsammans med på köpet av specialversionen Triumph Speed ​​Triple 1200 RR Breitling följer även en ny Chronomat B01 42 Triumph-klocka, tillverkad av titan och 18k rött guld, med en antraciturtavla och ett brunt läderband. För den som letar efter något lite extra, kan du också välja en Triumph Owners Exclusive-klocka på beställning med en urtavla i kolfiber, brunt alligatorband och baksidan graverad med motorcykelns unika nummer. Detta kommer att stämma överens med numret som även återfinns på motorcykelns övre gaffelkrona.

Den nya motorcykeln kommer att vara begränsad till bara 270 exemplar över hela världen, och utöver specifikationerna för Speed ​​Triple 1200 RR har den ett skräddarsytt färgschema med handmålade detaljer i gyllene lack, en lädersadel med franska sömmar, en exklusiv ”hög specifikations” Akrapovič ljuddämpare och ett gäng kolfiberdelar. Den kommer också med Breitling-märkning, inklusive en anpassad startskärm på TFT-instrumenteringen, Breitling-logotypen laseretsad på den maskinbearbetade bakhjulet och ett distinkt guld-Breitling-märke på tanken.

Resten av motorcykelns specifikation är enligt standard Speed ​​Triple 1200 RR, vilket innebär att du får Öhlins semi-aktiva fjädring fram och bak, en 180hk trecylindrig radmotor, en sex-växlad quickshift-aktiverad växellåda, och caféracer-styling.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser