Svinstarkt monster!

Enligt Ducati är S4R grundaren av SR-familjen och en ytterst viktig del av familjen. Från att tidigare ha haft 117 hästkrafter har nu motorns effekt trimmats ytterligare med ytterligare 13 extra hästkrafter och totalt 104 Newtonmeter i vrid.
Hojen har fortfarande kvar sina karaktäristiska designelement som de dubbla utblåsen och den vackra aluminiumenkelsvingen. Vikten ligger förhållandevis lågt med sina 177 kilo torrvikt.

S4R Testastretta skiljer sig från S-modellen då den sportigare sistnämnda modellen har Öhlinsdämpare och lite fler exklusiva detaljer. Dock har S4R fullt justerbara dämpare både fram och bak samt att den dessutom har ärvt S-modellens radiellt monterade Brembobromsok fram.

Testastrettan kommer att finnas tillgänglig i två nya färgscheman: Titanlack med svart, central stripe samt i den traditionellt röda Ducatilacken med en vit, central stripe.

Ducatis Monsterfamilj känns mer rätt nu än någonsin och finns tillgänglig från och med oktober. Kolla med din närmsta Ducatihandlare för mer information.

Annons

Annons

Senaste utgåvan