Svenskt team kämpar vidare i elmästerskap

Mästerskapet körs på engelska banor och nu senast kom nio team till start. Vann gjorde Jenny Tinmouth, som kör för team Agni. Annie Seel som kör en Mavizen, vilket vi hade en provkörning av i Bike 7.10, lyckades dock inte alls prestera några bra varvtider. Hennes bästa varvtid var hela 18 sekunder sämre än segrarens.

Men det är dock imponerande att teamet Morris Motorcycle över huvud taget har kommit till start. Projektet startade på twitter och genom en sponsringsmodell som bygger på många små deltagare har eldsjälen Morris Packer på kort tid skapat ett kul team med sikte på att ta sig hela vägen till finalen av serien som körs i Spanien.

– Det är en placering upp men det är inte för att jag körde så snabbt, det är prototypracing. Toppteamen ligger ett år före oss in utveckling. Och så var det ju onekligen länge sedan jag tävlade i roadracing, berättar Annie Seel på telefon från Dublin.

– Men det är superkul! Det är ju så mycket spännande pionjärer som håller på med det här, fortsätter Annie som också fått support av KTM till Dakar 2011.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser