Stigefelt trettonde i Supersport VM på Monza

Johan beskriver själv:
– Jag startade från 4:e led, och jag visste att jag var tvungen att göra en bra start och kämpa hårt dom 2-3 första varven för att få en bättre chans att ta en topp 10 placering. Jag kom iväg bra i starten, men in i första svängen kom jag för långt ut och var rungen att gena över gräset i chikanen. Jag tappade 5 placeringar på det misstaget! Det var bara att bita ihop och försöka komma i kapp, men eftersom jag hade problem med accelerationen i hojen var det svårt att köra igen det jag redan tappat. Nu har vi 3 veckor till nästa race och under tiden skall vi försöka få ordning på 2005 hojarna.

Stefan Folkesson kämpar fortfarande vidare med skadorna från Australien. Det är ännu oklart när han kommer tillbaka.

Efter Monza ligger Stigefelt på en respektabel elfte plats. Tilläggas bör att han då saknar poäng från Qatar; seriens första race. Leder Supersport VM gör fransmannen och hondaföraren Sebatien Charpentier.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser