Spanienminnen hos Carlbarks

Lasse Carlbark hälsar välkomna och passar på att berättar om om de olika resorna.

I förrgår, lördagen den 13 maj, var det stor fest hos Carlbarks Motor i Kumla (strax söder om Örebro)! Då bjöd nämligen Lasse Carlbark med personal in alla som som hade varit med på deras motorcykelresor till sydligaste Spanien under de senaste två vintrarna. Inte mindre än 90 personer kom och festade till sent på natten!

Roadracinglegenden Peter Lindén höll ett uppskattat föredrag.

Under några av resorna har roadracinglegenden Peter Lindén varit med och efter middagen bjöd han på ett mycket rolig, spännande och otroligt fascinerande föredrag.

Efter att ha tittat runt i butiken samt minglat och pratat spanienminnen med de andra resenärerna var det dags för middag. Till kaffet passade Lasse på att berätta om de olika resorna som hade varit, och även vad som är på gång till i vinter. Bland annat finns det planer på att utvidga sig och komplettera de olika resorna i Spanien med resor i Sydafrika. Det gemensamma blir roliga slingrande asfaltsvägar, vacker utsikt och kul gemenskap.

Men det börjar redan bli fulltecknat, så om du är intresserad av Spanien eller Sydafrika så får du inte fundera för länge till! Kolla in på Carlbarks Motors hemsida carlbarks.se för mer information. Där kan du även läsa den artikel från Spanien som vi hade i Motorrad tidigare i vinter.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser