Smidiga stadshojar

Café Rosenhill är favoritmålet för många stockholmsmotorcyklister, ligger passligt i slutet av den berömda hojvägen ”Slingerbulten”.

Just nu är vår nya generation medarbetare ute och kör smidiga stadshojar som Ducati Scrambler, Yamaha MT-07 och som här Triumph Trident. Vi vill få in yngre, färska förares synpunkter på de här hojarna. Förare med ganska nytagna körkort som ofta har en lite annan syn på mellanklassen än vad många av våra erfarna, top-of-the-line prestanda-bortskämda testförare är.

Dagen bjöd på ett riktigt april-väder, trots att vi nu är inne i maj. Från sol och behagliga 14 grader plus ner till snöglopp och 6 grader. De kurviga vägarna längs slingerbulten och ner till Rosenhill levererade som alltid. Tillbaka tog vi lite mindre, men kanske ännu finare motorcykelvägar förbi Rydsberg längs Sorundavägen till Tungelsta.

Bike nummer 6 lämnades till tryck i fredags, ett riktigt fett nummer som du inte bör missa, och nu jobbar vi med nummer 7. Målsättningen är att varje nytt nummer ska vara det bästa och vi försöker hela tiden växla upp och bli bredare för att kunna erbjuda ett så bra innehåll som det bara går, till så många svenska motorcykelintresserade som möjligt. Köp Bike i handeln eller prenumerera, klicka här för mer info.

Annons

Annons

Senaste utgåvan