Sherco SEF 300 Factory, Bike satsar Franskt i årets Klassiker!

Jesper Nilsson – Sherco Sweden, Bikes Linus Bankler och Christian Klarkner – Sherco Sweden

Igår var Bike powered by Motorrad på plats hos Sherco Sweden i Västerås för att hämta ut årets endurovapen. En splitterny Sherco SEF 300 Factory. Med den mellan benen ska Bikes Linus Bankler köra alla loppen i Svensk Enduroklassiker samt några lokala tävlingar.

För er som inte vet så tog Motospeed-bekanta Thomas och Christian Klarkner över Shercoimporten från i somras. Det nybildade bolaget Sherco Sweden AB sasar nu stort på endurosporten i Sverige och har redan nu ett gäng vassa förare kontrakterade. I de nybyggda lokalerna i Västerås är hyllställagen fulla med nya hojar i kartong samt ett stort reservdelsförråd under uppbyggnad.

Under säsongen så kommer Linus rapportera om hojen under träningar och tävlingar med början nu i helgen då premiärkörningen kommer ske. Enda tidigare erfarenheten av Sherco är en tio minuter lång provkörning av Bikes forna chefredaktörs, Magnus Wasséns, 300 från i höstas. En repa som gav mersmak och det ska bli spännande att få stifta ny bekantskap med det franska märket!

Annons

Annons

Senaste utgåvan