Rukka “4Air” ett ny AirPower-ställ

Rukka “4Air” – det nya AirPower-stället med en separat multifunktionell innerjacka

Rukka 4Air är ett mångsidigt ställ som passar för varm väderlek, och kall, samt har en separat innerjacka som kan användas separat – efter körningen.

Hos Rukka betyder AirPower bättre komfort också vid körning i varm väderlek. Det senaste stället i kollektionen öppnar möjligheten att använda det extremt luftiga ytterstället eller den vattentäta innerjackan separat, eller båda tillsammans, beroende på förutsättningarna och vädret.

Om de används separat släpper ytterjackan och ytterbyxorna hos 4Air igenom vinden nästan obromsad, därför att tyget består av ett mycket luftig Cordura AFT-väv. På ärmarna och på jackans sidor används används det ännu grövre AFT+. Motorcykelkörning blir inte luftigare än så. Passiv säkerhet finns ändå tack vare det nötningståliga Cordura AFT and of AFT+, med förstärkningar på utsatta ställen, samt de CE-certifierade inbyggda Rukka D3O Air skydden, som är mjuka och  komfortabla men styvnar till och tar upp kraften vid en stöt, exempelvis vid en omkullkörning.

Används både 4Air inner- och ytterjackan, står man emot regn och kyla – precis som hos 4Air-byxorna då de inre byxorna har satts fast med dragkedja. Den sistnämnda är vatten- och vindtät men andas ändå tack vare Gore-Tex-membranet. Den mjuka innerjackan gjord av trelagers Gore-Tex-stretch-laminat har liknande egenskaper. Men då den ser trevlig ut kan den användas också separat, efter körningen.

4Air dual jackan finns i ljusgrå, mörkgrå, blå eller svart i storlekarna 46 till 66. De svarta 4Air dual byxorna har temperaturreglerande Outlast och finns i ett större antal storlekar: förutom standard 46 till 62, finns det extra långa 48 till 58 samt 48 till 66 i en kortare version.

Rekommenderat utpris för jackan är 7298 kr och för byxan 5298 kr.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser