Rossi och Yamaha i topp

Det var endast fyra team som ställde upp under veckans tre dagar av tester där idag är den tredje och sista. De fyra teamen som samsat på banan har varit Yamaha Racing, Kawasaki Racing, Yamaha Tech 3 samt nykomlingarna Ilmor GP vars enda förare på plats var Andrew Pitt.

Ilmor GP har en tuff utmaning framför sig i år när de startar jakten på åtråvärda världsmästerskapspoäng och de inväntar just nu sin andra förare, Jeremy McWilliams.

Nästa vecka samlas hela startfältet i MotoGP för ett officiellt test på Losail, Qatar.

Varvtider dag 2, Sepang (ej officiella):
1. Valentino Rossi, Yamaha, 2min 02,099s
2. Colin Edwards, Yamaha, 2min 02,118s
3. Randy de Puniet, Kawasaki, 2min 02,554s
4. Makato Tamada, Yamaha, 2min 02,745s
5. Olivier Jacque, Kawasaki, 2min 03,761s:

Annons

Annons

Senaste utgåvan