Robbin Harms till svenskt supersportteam i VM

Totalt körde Harms hela fyra säsonger med Stiggy Motorsport, men har alltså nu skrivit på för team Veidec Honda, vilket är ett svenskt supersportteam som styrs av Milan Milovanovic.

– Hela teamet är byggt kring mig, säger Robbin om satsningen och med den nya satsningen siktar Robbin på en pallplats i mästerskapet.

– Men projektet är betydligt större än så, berättar teamchefen Milan när vi får tag i honom i bilen direkt efter möte med Veidec.

– Projektet kommer även att innefatta en satsning i Sverige. Tre olika delar ingår i Veidecs satsning och mer information kommer under inledningen av nästa vecka.

– Det här är verkligen stort och jag tror ingen kommer att bli besviken, tyvärr kan jag inte berätta mer förrän i nästa vecka, avslutar han.

Uppdaterat: Vi talade idag med Robbin Harms som menar att det kritiska citatet på den danska TV-sportens hemsida är ryckt ut ur sitt sammanhang:

– Det har varit ett fantastiskt samarbete med Stiggy Motorsport under alla år, och det där citatet är ryckt ut ur sin mening. Jag har ingenting negativt att säga om Johan och mina mekaniker. Absolut ingenting. Det är klart att det kan vara tekniska problem när man tävlar på den här nivån, men allt har i stort fungerat bra med teamet.

Annons

Annons

Senaste utgåvan