Rekordmånga deltagare i Motorcycles of the Year Award 2017

En del av vår personal som jobbade med att få in hela 2425 personer i Motorrads monter för att delta i omröstningen/tävlingen.

Nu när vi summerat antalet röstande i 2017 års upplaga av vår stora kombinerade läsartävling och marknadsundersökning – Motorcycles of the Year Award 2017 – står det klart att vi slagit nytt rekord i antal deltagare som varit med och röstat på årets motorcyklar i nio klasser, samt givit sina synpunkter och svarat på en rad frågor om olika varumärken, sina motorcykelvanor och planer för framtiden.

På motorcykelmässan, där bilden är tagen, var hela 2425 deltagare inne i Motorrad-montern och spenderade 15-30 minuter med att fylla i det digra frågeformuläret. Förutom dessa röstade dessutom 2255 personer genom vår kampanj i tidningen och på webben.

Totalt lyder alltså det nya rekordet: 4680 deltagare, vilket är den officiella siffran för 2017, godkänd av det statistikinstitut vi anlitar för att bearbeta svaren.

Förra gången vi körde undersökningen/omröstningen i Sverige var 2015 och då deltog totalt 2781 personer. Det ger en ökning på nästan 70%. Första året vi körde undersökningen i Sverige var 2011 och året efter 2012 fick vi in 3560 röster, vilket var det rekord som slogs nu i år.

Mässan lockade i år totalt 53 500 besökare, vilket är ungefär samma mängd som för två år sedan då MC-mässan senast hölls i Älvsjö/Stockholm.

Vi vill passa på att tacka alla ni som röstat, samt vår fantastiska personal på Motorcykelmässan i Stockholm. Det var verkligen full fart i vår monter hela tiden. Resultaten av omröstningen presenteras i Motorrad nummer 4, ute den 30 mars.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser