Racingskvaller

I Moto GP råder det fortfarande en del oklarheter. De flesta förarna är klara enligt listan på länken nedan.

Jeremy McWilliams tar plats bredvid Shane Byrne i Aprilia och Kurtis Roberts ser ut att köra i pappas team med Proton.

Barros å sin sida blir kvar hos Yamaha eftersom det inte verkar som att Honda vill ha honom tillräckligt mycket för att lösa honom från sitt kontrakt. Vem som därmed får styrningen bredvid Repsol är högst oklart.

Flera toppförare försvinner dock ut ur serien. Noriyuki Haga är utan jobb och har blivit snuvad på en av toppstyrningarna i det brittiska mästerskapet. Istället ryktas det att han kommer köra Aprilia i mästerskapet…

Garry McCoy kommer dock att köra NCR Ducati i Superbike VM. Platserna hos Kawasaki har fyllts upp av Shinya Nakano och Alex Hoffmann.

Johan Stigefelt ser ut att bli kvar i 250 GP VM trots frånvaron av några främre poängplatser denna säsong. Helt hundra procent klart är det dock ännu inte då det fortfarande saknas en slant från sponsorerna.

Fredrik Jansson har gjort klart med ett kontrakt med Yamaha för 2004 i Veidec Trophy. Han kommer att fortsätt att köra Yamaha och blir den enda föraren med ”importörskontrakt” från Yamaha.

Om Christer Lindholm kommer att försvara titeln är dock osäkert. Han tittar på flera möjliga lösningar inför 2004. Det enda som verkar mer eller mindre klart är att det blir racerbana i en eller annan form.

Har du något skvaller? Kommentera nedan.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser