ProBike slutar sälja BMW

Pressrelease från Probike, Stockholm 2017-08-21:

Samarbetet mellan BMW Motorrad (leverantör) och ProBike (återförsäljare) upphör.

Probike och BMW Motorrad har i samråd beslutat att avsluta samarbetet under hösten/vintern 2017. Bakgrunden är helt odramatisk och beslutet grundar sig helt enkelt i att vi inte kan enas på ett antal punkter.

De anläggningar som berörs är ProBike Sthlm Norr (Sollentuna), ProBike Sthlm Syd (Sätra) och ProBike Malmö. Avvecklingen kommer att se successivt. Försäljningen fortsätter som vanligt fram till 31 oktober. Därefter beställs inga nya BMW mc hem.

All service och reparationer fortsätter som vanligt till den 31 december, därefter upphör vår auktorisation. De BMW som finns på våra verkstäder efter det datumet kommer naturligtvis att repareras och färdigställas med bibehållen garanti.

De BMW motorcyklar, reservdelar, tillbehör, accessoarer och annan personlig utrustning vi har i lager kommer att rabatteras med start nu på lördag 26 augusti då vi har vår årliga höstutförsäljning.

Vi fortsätter vår verksamhet med att i första hand fokusera på Harley-Davidson, Piaggio, Vespa, Gilera, Aprillia, Moto Guzzi och Derbi.

Det finns också en möjlighet att vi inom kort stärker upp vårt utbud med ytterligare premiummärken säger Tom Hammarberg VD för ProBike

För vilka de nya aktörerna blir kommer BMW Motorrad inom kort att informera.

Richard Nordén
Marketing Manager, Probike

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser