Passa på att provköra i helgen!

Passa på att provköra flera nya läckra 2018-modeller på lördag!

Om du bor i Stockholmstrakten kan du passa på att köra såväl Ducati och BMW hos Desmocenter/BMW Motorradcenter norr om stan, samt Husqvarna, Indian, Suzuki och Kawasaki hos AVA MC söder om stan. Det är inte så långt dem emellan, så varför inte passa på och viga lördagen till att bekanta dig med en hel rad nya motorcyklar.


AVA Bikers Day
12 maj 2018 11.00-16.00
Vårby Allé 53

Lördagen den 12 maj kommer AVA MC att arrangera AVA bikers day i butiken på Vårby Allé 53. Flera leverantörer finns på plats med extra demomotorcyklar och de är beredda på att svara på alla era frågor. De kommer även ha stuntuppvisning, lokala MC-klubbar finns på plats, mat till försäljning för den som är hungrig samt flera fina erbjudanden i butiken.

Varmt välkomna önskar Janne och Gunnar med personal!

Klicka här för att se var AVA MC ligger på kartan.


Desmocenter och BMW Motorradcenter rivstartar säsongen.

Lördagen den 12:e maj mellan kl 10-16 kör de öppet hus! Provkör alla Ducatis och BMW:s fantastiska modeller, fynda i butiken, kika in i verkstaden eller bara umgås, ta en kaffe och prata hoj! För er som är hungriga finns det två food trucks utanför med riktigt god mat till salu. Självklart finns det även representanter från Ducati och BMW på plats.

Desmocenter och BMW Motorradcenter finner ni på Karins Väg 5 i Upplands Väsby.

Välkomna önskar Adi och Niklas med personal!

Klicka här för att se var Descmocenter/BMW Motorradcenter ligger på kartan.


 

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser