Touratech – nu även fjädring och hjälmar

Hej hej David Johansson på Touratech Sverige! Vi vet sedan tidigare att ni har ett väldigt utförligt tillbehörssortiment till adventure, men vilka speciella nyheter har du att dela med dig av?
Som många vet har vi en bra relation till BMW och samarbetar med dem i bland annat vår Offroad School. Men vi vill pusha lite mer även för våra tillbehör till KTM 1190 Adventure. Så här har vi ett fullkitat demoexemplar med alltifrån en rejäl hasplåt och lyktgaller till motorbågspåbyggnad. Den har även vår DryRide-sadel som ser till att mindre regn hittar sin väg in i byxan utan suger upp det och låter det dunsta av på sidorna. 

Den ser riktigt äventyrsredo ut den där. Men om vi tittar på personliga tillbehör, vad har ni där?
Bland annat den här hjälmen, som vi kallar Aventuro. Vi har designat den och den tillverkas i Europa. Den är CE och DOT-godkänd och är tillverkad av kolfiber. Den har flera riktigt smarta funktioner och kombinerar skärm och visir på ett bra sätt. Med följer kameraplattor som underlättar montering av actionkamera. Den går att köpa från mars och kostar 5995 kronor i flerfärgslack men 5495 för enkelfärg och den rena kolfiber-looken. 

Ni har också de senaste åren börjat med era egna fjädringskomponenter.
Stämmer bra det, mitt tredje tips blir därför vårt cartridge-kit till F800GS. Vårt mål har varit att de ska fungera lika bra som WP och Öhlins motsvarigheter, vi säger inte att vi gör det bättre än Öhlins – för de har en väldigt hög nivå, men vi har fokuserat på att göra så det håller bättre. Det ska funka i längden, genom vatten och allt som terrängen kastar mot en. Så allting har gjorts lite oversize och så robust som möjligt. Det är ett så kallat closed cartridge, så det är bara att ta ut det interna kitet från fabrik och stoppa i det här, som är fullt justerbart. Till F800GS kostar det 14995 kronor och det finns även flera olika bakdämpare.

 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: