Provkörning av Honda CB650F & VFR800 i appen

– Honda har skapat en helt ny motorcykel, det handlar alltså inte om en uppdaterad Hornet. Den är lättkörd och motorn drar riktigt fint från låga varv, berättar Jonathan som var på lanseringen i Spanien om CB650.

Även provkörningen av VFR800 ligger ute i appen och som PDF.

– Den senaste stora uppdateringen var för tolv år sedan, men Honda har inte sparat på krutet och VFR800 har fått många nya komponenter. För första gången i Hondas tillbehörskatalog finns quickshifter, säger Jonathan.

Som prenumerant på Bike är provkörningen givetvis gratis, det enda du behöver göra är att ladda ner appen Bike Sverige i din smartphone eller läsplatta. Är du inte prenumerant kan du köpa provkörningen för sju kronor. Appen finns för Android, iPhone och iPad – om du läser detta på något av de tre kan du klicka här för att ladda ner appen.

Allt material i appen, däribland tidningarna, är gratis för dig som är prenumerant och registrerat ditt kundnummer och postnummer i kontouppgifterna. Har du inte en smartphone eller en surfplatta kan du också köpa provkörningen som PDF, klicka här för VFR800. PDF till CB650 laddas upp först på måndag.

I pappersformat kommer provkörningen av CB650F i Bike nummer 6, ute den 6 maj, och provkörningen av VFR800 i Bike nummer sju, ute i början av juni. 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: