Nya ställ och jackor hos Jofama

Hejsan Christian Carlsson-Söfgren på Jofama! Under Jofamas flagg hittar vi även Halvarssons och Lindstrands, vilka tre nyheter kan du tipsa om från de tre märkena?
Vi kan börja med det här, Lindstrands Zoya (dam) och Zero (herr). Det är ett tunnare ställ. En enkel instegsmodell med pris därefter för exempelvis pendlare eller den typiska streetföraren som just köpt en Yamaha MT-09 – den moderna, nya föraren. Den anländer om 2-3 veckor, jackan kostar 2895 och byxan 2795 kronor.

Ja, det syns att det är av tunnare modell. Och det här andra stället från Jofama?
Det är Jofamas instegsalternativ – Voyage. Till skillnad från Zoya och Zero är den av lite varmare och längre modell. Jackan kostar 2395 och byxan, kallad V-Pants, går för 1895. Den finns i flera färger men det är intressant hur det gula blivit populärt på senare år, även många unga kommer fram och frågar om det finns i fluorescerande – vilket är kul! 

Det gäller att synas i trafiken! Det tredje och sista tipset?
Våra nya läderjackor – Halvarssons 310 i både herr- och dammodell. De har en snygg 70-tals design, riktigt retro, med underbart getskinn och vackra detaljer. 

Jag fick ju faktiskt ett av era tidiga demoexemplar och använde den på Ducati Scrambler-lansering, hittills är jag väldigt positiv. Den sitter riktigt bra, är bekväm – kan bli min favoritjacka.
Ja, roligt att höra! Den har börjat anlända till våra handlare nu och kommer kosta 3695 kronor, det finns även en byxa till – Rider för 3295. 

Härligt, tack för din tid Christian! 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: