Motorcykelns Dag – 3:e maj

Under Motorcykelns Dag håller återförsäljare över hela Sverige öppet för provkörningar, försäljning med bra priser, med mera. Här hittar du alla handlare som är en del av Motorcykelns Dag. 

Den tredje och fjärde pågår MC-Dagarna på Stora Holm utanför Göteborg. Här finns aktiviteter för stora och små, motorcyklar att provköra, utrustning att testa och diverse underhållning. Det är fri parkering och inträde kostar 100 kronor per person, alla under 15 år går in gratis. Se schema och läs mer här.

Veckan efter pågår Start2Ride på Arlanda Test Track, arrangerat av SMC, STR och MCRF. För dig som har körkort kan du provköra motorcyklar, har du inte körkort finns det möjlighet att prova-på och börja din färd mot motorcykelkörkort. Utrustning finns att låna så vill du testa på att köra motorcykel eller har en kompis du vet är intresserad, åk till Arlanda TT den 10-11 maj. Loppis, diverse handlare, med mera finns på plats. Läs mer här.

Den 17 maj arrangerar Rapido i Stockholm motorcykelmässa och flertalet märken, från Aprilia till Triumph, kommer att finnas på plats. Även här ställer handlare ut och det arrangeras Swap Meet. Läs mer här.

Det finns alltså gott om stora evenemang de kommande veckorna. Se till att njuta av vädret och ta en tur med hojen för att träffa likasinnade. Det är också ett perfekt tillfälle att ta med en hojsugen kompis! 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: