LCR Honda: ”Miller välkommen”

Jack Miller har varit namnet på allas läppar i Moto3. Han beskrivs som en ny Casey Stoner och det har diskuterats om han inte borde skippa Moto2 och gå direkt till MotoGP.

MotoGP-teamet LCR Honda är öppna för det alternativet. Bradl ska inte ha lyckats imponera HRC eller LCR vilket öppnar upp för Miller. LCR:s teamchef bekräftar att Honda pratat med Miller på Sachsenring.

– Jag vet att vissa på HRC vill ha Jack för att han representerar framtiden. Jag vet att det har diskuterats med Jack men ärligt talat vet jag inte hur situationen ser ut för det verkar som han har ett existerande avtal och jag vill inte vara involverad i en sån oklar situation, säger teamchef Lucio Cecchinello.

Millers framtid är långt ifrån osäker, Marc VDS-teamet i Moto2 hävdar att Miller redan bundit sig till teamet med ett kontrakt – något Millers agent nekar. 

– Kommer HRC till mig och säger att Jack är ledig, vi har honom på kontrakt och önskar ha honom hos oss och stödja projektet, då är vi öppna, säger Cecchinello.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: