Bildspel: Victory & Indian

Tjena Stephan Nordström på Polaris Sverige! Ni har ju hand om både Victory och Indian, hur var 2014 för de märkena?
Helt fantastiskt. Det har gått väldigt bra och Indians nya motorcyklar har varit väldigt populära – Chief har det gått bra för. Sen har vi klarat oss från barnsjukdomar och haft försäljning enligt vår prognos.

Vilka nyheter hittar vi i de två montrarna?
Om vi tittar på Victory hittar vi nya Gunner, något av en instegsglidare med en prislapp på 149 900 kronor, och nya Magnum som följer vår Victory-filosofi och har extra allt. Mycket av extrautrustningen på Magnum finns också i tillbehörskatalogen. Tittar vi på Indian hittar vi nya Roadmaster och Scout. 

Jag måste erkänna att jag gillade Scout när jag fick se bilderna.
Jag fick faktiskt tillfälle att köra den i USA förra året, den är väldigt rolig att köra!

Men om vi tittar framåt, hur ser 2015 ut?
Vanligtvis brukar vi inte sälja så mycket på mässan, men det är faktiskt väldigt många kontrakt som skrivits under hittills. Så det är en bra start och vi ser positivt på det här året, vi har trycket med oss och nu kan Victory och Indian börja växa tillsammans. I början kanske Indian tog lite av Victory, men samtidigt tror jag att Indian driver försäljning åt Victory – många uppmärksammar Victory efter att ha kollat på Indian. Så det är en ljus framtid. Och så klart kör vi även en road show i år, från april till maj!

Spännande också med Brammo, som ni nyligen köpte.
Ja, jag satt i ett möte häromdagen om det faktiskt – det finns planer och mycket spännande att se fram emot!