Bildspel: Svenskt guld i MotoSpeeds monter

Nämen tjena Emil Dahlgren på MotoSpeed! Ni har ju ganska många porriga komponenter i er monter – kan inte du peka ut några av dina favoriter bland nyheterna? 
Absolut! Vi kan börja med den här framgaffeln. Den fick vi in i måndags och kallas RWU 43. Det är en konventionell gaffel med universell passform, för ett par år sedan fanns ett liknande alternativ i vårt sortiment – men i och med den växande byggtrenden har vi valt att ta fram ett nytt alternativ igen. Den har i stort sett samma specifikation som den inverterade versionen och finns tillgänglig i Sverige nu – pris är 19565 kronor! 

Det är ju så snyggt… Men i alla fall, nästa tips?
Här har vi STX36P Blackline. Vi har presenterat en serie bakstötdämpare för glidare och det här är den som är fullt justerbar. De finns i storlek om 280-306 millimeter och för att passa det ofta mörka stuket på glidare så är de svartlackade – men med lite guldiga detaljer kvar, bland annat kolvstången. 

Öhlins does custom, alltså. Men om vi rör oss bort från det svenska fjädringsföretaget, du hade ett tips till?
Vi har ett trimkit från GET till crossar. För ett snuskigt bra pris får du ett komplett racekit, bolt-on. Det ger bland annat ett par hästar till, traction control som arbetar med ECU:n och en map switch på styret. Beroende på modell kostar kitet 12-14 000 kronor och allt är godkänt av FIM. 

Schysst, tack för den guidade turen Emil! 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: