Nya Touring Special ute nu!

Årets första Touring Special är som alltid fullmatad med härliga reseberättelser och matnyttiga tips inför vårens och sommarens resor.

Vår senaste Touring Special heter 2/18 och handlar som vanligt om en massa resor, både i när och fjärran. Vi kör i Skandinavien, i Europa och även längre distanser.

Ur innehållet märks:

Reportage ///
Touring News: Ny 1290 Super Duke GT, däck, kläder och  en massa bra-att-ha-prylar inför ­sommarens touringresor.
Mc-kläder för resan: Linus har provat en del ny utrustning från IXS, Klim med flera. Kläder som kommer väl till pass under kortare och längre touringresor.
Test av offroadtourers: BMW R 1200 GS Rallye, Ducati Multistrada 1200 Enduro, Honda Crosstourer DCT, KTM 1290 Super Adventure S , Triumph Tiger Explorer XRt i 1000-poängs-, touring-, landsvägs- och offroadtest.
Test av touringdäck: Med de perfekta däcken dansar du även vid ruskväder elegant från kurva till kurva. Sex aktuella touringdäck testas. I regn, men också i strålande solsken.
Navigatorer som visar vägen: Motorcykelnavigatorer och mobilappar som hjälper dig att hitta rätt på semestern. Många kan dessutom mycket mer än så.
Begagnattipset för touring: Den som letar efter en offroadtourer tänker oftast på 19-tums framhjul och en tvåcylindrig motor, men det finns andra, prisvärda alternativ, vilket den här Kawasakin bevisar.
T-Max business class: Nya Yamaha T-Max har prestanda, väghållning och säkerhet som räcker långt. Den slår dessutom de flesta vanliga hojarna på fingrarna när det gäller komfort.
Bli en säkrare förare: Avåkningsolyckor är tyvärr vanliga bland motorcyklister. Som officiell förklaring till dessa anges ofta för hög hastighet, men en mer sannolik förklaring är förarens bristfälliga kunskaper. Därför är det viktigt att fördjupa sina färdigheter som förare.

Touring ///
Höga Kusten: En av de riktiga pärlorna på Sveriges östkust, där hittar såväl finfina vägar, vyer och svensk gourmetmat. Höga Kusten är ett populärt resmål och vi förstår varför.
Skagen och Lökken: En kort båttur från Göteborg och man är över i en annan värld där haven möts och man får köra mc på stranden – lagligt. Gerry och Linus i den stora sandlådan.
I säng med din mc: Varför lämna pärlan ensam på en kall och ödslig parkering när du kan ta in den på rummet.
Nordkap: Det finns vissa saker en motorcyklist måste göra minst en gång i sitt liv, en av dem är att resa till Nordkap!
Äventyr i ryska Karelen: Vår finske redaktör Petri korsar gränsen och uppsöker gamla finskområdet på den ryska sidan – där tiden stått still.
Över 4000 meter: Är du en av de många svenskar som älskar Alperna kommer du att gilla de här tipsen – njutning på hög höjd.
Bon appetit: Våra redaktörer vill äta extra gott och var hittar man inte den riktiga gourmetmaten om inte i norra Italien.
Douro-dalen: I den vackra Douro-dalen odlas många av Europas främsta viner, här finns dessutom de perfekta motorcykelvägarna.
Rekordkörning i Chile: Att köra motorcykel upp till 6 000 meter på en dag är egentligen omöjligt, men våra testförare antog utmaningen.
På Harley i Oman: Oman, är inte det en ökenstat vid Arabiska havet? Och det här landet ska vi  köra igenom med touringhojar från Harley-Davidson? Exakt eftersom kombinationen av vridmoment, sandstorm, kustvägar och bergspass är episk.

Köp Touring Special i handeln, eller beställ från redaktionen.

 OBS! Erbjudandet innebär inte något ytterligare åtagande, utan handlar enbart om detta specialnummer som du får hem i brevlådan tillsammans med ett inbetalningskort på 99 kronor. (Vid beställning från utlandet tillkommer utlandsporto 55 kr.)

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser