Ny KTM street-handlare i Stockholm

MÖR växlar upp, blir ny KTM street-handlare i Stockholm.

David Järvfjord från KTM till vänster välkomnar Mankan in i KTM:s street-värld.

Mankan Österberg Racing AB, eller MÖR som han är känd som i folkmun växlar nu upp och tar in hela KTM:s program. Tidigare har det varit cross och enduro för hela slanten hos Södertäljehandlaren men nu erbjuds alltså full line-up från KTMs digra modellutbud.

Magnus “Mankan” Österberg klev av sadeln efter en framgångsrik endurokarriär för att öppna MC-butik i Södertälje. Mankan har kört enduro sedan 1990 med framgångar både i junior SM och i EM. 1999 blev han bäste svensk i Europamästerskapet med en åttondeplacering. Hos MÖR finns det med andra ord en gedigen erfarenhet av vilka grejor som behövs.

I butiken hittar man, förutom Magnus själv, även pappa Sören som med lång tid på banan kan komma med många tips. MÖR har även en fullt auktoriserad verkstad där man hittar Patrik, en trevlig närking med stor kunskap om KTM:s modeller.

För att fira detta bjuder man in till ”öppet hus”. Torsdagen den 17 maj mellan 12-18 så har man fina erbjudanden i butiken och KTM:s demoflotta finns på plats för provkörning.

MÖR hittar du på Industrivägen 21 i Södertälje – www.moracing.se

Mankan och company hälsar varmt välkomna!

Annons

Annons

Senaste utgåvan