Ny aktör på försäkringssidan

Inte mycket har hänt de senaste tio åren när det gäller försäkring av motorcyklar i Sverige och detta har missgynnat kunderna, anser Svedea Motorförsäkring som nu kliver in på marknaden med målsättningen att förändra.
– Branschen har stått stilla i mer än tio år och vi ser stora möjligheter att göra skillnad säger Olle Molin, operativ chef för Svedea Motorförsäkring. Vårt erbjudande kommer att vara både enklare och mer anpassat till nuläget – marknaden har förändrats väsentligt under senare år och det ska naturligtvis avspeglas i vårt erbjudande och våra premier.

Svedea Motorförsäkring är en del av Svedea Specialförsäkring som är ett uttalat nischbolag. Iden är att konkurrera i utvalda nischer med medarbetare som besitter djup kompetens och brinner för sin uppgift.
– Motorcyklar och entusiastbilar representerar allt vi står för. Antingen förstår man vad som gäller eller så inte. Våra medarbetare lever med och för motorsport och vet vad kunderna efterfrågar. Det är det som skiljer oss från konkurrenterna, säger Pär Petterson, VD för Svedea Specialförsäkring.
En självklarhet för Svedea Motorförsäkring är ett aktivt deltagande i svensk motorsport. I samband med På Två Hjul kungörs följdriktigt ett samarbete med Team CaWalli och förarna Freddy Papunen och Petter Jansson, nestor och runner up i Pro Superbike.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser