MV Agusta befäster sin industriella framtidsplan

Italienska motorcykeltillverkaren MV Agusta har meddelat att företaget har fått grönt ljus från Vareses domstol till den industriella planen som lagts fram, vilken ska syfta till den fortsatta strategiska och ekonomiska utvecklingen av företaget.

Efter tillkännagivandet av avtalet om kapitaltillskott för MV Agusta, som undertecknades den 17 november förra året, mellan MV Agusta Holding, som kontrolleras av Giovanni Castiglioni och investeringsgruppen Black Ocean, som i sin tur är kontrollerat av Sardarov-familjen och av den brittiska finansmannen Oliver Ripley, har den italienska motorcykeltillverkaren lagt till ännu en viktig faktor för att befästa sin framtidsplan.

Giovanni Castiglioni kommenterar: ”Under de senaste 12 månaderna har de genomförda åtgärderna tagit MV Agusta tillbaka till ett positivt kassaflöde, vilket gör det möjligt för företaget att uppnå målen i sin plan för att konsekvent stärkta produktutvecklingen och stärka våra huvudmarknader. MV Agusta har en helt ny produktlinje, ett resultat av 5 år av tunga investeringar, som tillsammans med vårt ikoniska varumärke representerar de viktigaste delarna för att stödja vår tillväxt och våra kunders önskemål. ”

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser