Motorrad Center ny BMW-återförsäljare

Motorrad Center ny återförsäljare för BMW Motorrad

Nu är det klart – Motorrad Center Stockholm blir ny återförsäljare för BMW Motorrad. Motorrad Center Stockholm kommer att vara ensam återförsäljare i Stockholm och ansvara för förvaltning och utveckling av försäljningen och service för BMW Motorrad i Stockholm.

– Vi på Motorrad Center Stockholm har lång erfarenhet att jobba med premiumsegmentet och är både stolta och förväntansfulla inför förtroendet som vi har fått, säger Adi Ravid, vd för Motorrad Center Stockholm.

Från mitten av september 2017 kommer ett nytt team stå redo att ta emot BMW Motorrads kunder i systerbolaget Desmocenters lokaler på Karins väg i Upplands Väsby. Här finns en toppmodern auktoriserad verkstad med utbildad personal som kommer att leverera service av hög kvalité till BMW-ägarna. Nästa vinter kommer Sveriges modernaste BMW Motorrad-anläggning att öppnas i Upplands Väsby.

– Den nya framtida anläggningen kommer präglas av premiumkänsla med moderna utrymmen och stora ytor, allt enligt BMW Motorrad senaste riktlinjer. Den blir ett led i vårt arbete med att lyfta BMW Motorrad till en ny nivå, en nivå där kunden alltid sätts i första rummet, säger Adi Ravid.

I början av september kommer ett brev med presentation av Motorrad Center Stockholm och det nya teamet att gå ut till alla BMW Motorrad kunder i Stockholm.

Motorrad Center Stockholm ägs och drivs av Adi Ravid och Niklas Örtengren. Adressen är Karins väg 5 i Upplands Väsby.

För mer information, kontakta gärna:

Adi Ravid, vd Motorrad Center Stockholm, tfn 08 745 08 07

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser