Mikael Lipnell vann MC-Nytts specialpris på MC-Live

Var och en som provkör motorcyklar under MC-Live kan skriva en recension av fritt vald motorcykel och har då chansen att vinna fina priser som skänkts till oss av generalagenterna. I Göteborg instiftade vi ett specialpris som gavs till mest entusiastiske KTM-förare.

Anledningen var bland annat att just KTM RC8 var den motorcykel som hade mest antal mil på mätaren efter två dagars provkörning (första dagen får räknas bort eftersom cykeln gick omkull redan på morgonen och blev stående till lördagen).

Mikael Lipnell, 28, från Göteborg kör i normala fall en Husaberg 650 motard och har även en Honda VTR SP1. nu när han går i hojbytartankar så ligger valet mellan en Ducati och en KTM RC8.

­- Jag tror att den passar mig perfekt! Den har karaktär, riktigt bra bromsar, skön körställning och är lite längre än Ducatin… lite allround. Den är bara sååå rolig att köra.

Mikael körde hojen fyra gånger under söndagen och vann specialpriset som bestod av en KTM-brödrost, en KTM-mugg och lite andra roliga småprylar.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser