MC-mässan i Stockholm i januari

Den stora motorcykelmässan hålls i Älvsjö, utanför Stockholm, den sista helgen i januari.
Den stora motorcykelmässan hålls i Älvsjö, utanför Stockholm, den 26-29 januari.

Stockholm Motor Weekend intar huvudstaden och Stockholmsmässan den sista helgen i januari. Den populära MC Mässan tillsammans med två stora bilutställningar, Lifestyle Motor Show och Bilar som jobbar är ett måste för den motorintresserade besökaren.

26-29 januari 2017 bär alla vägar till Stockholmsmässan. Där erbjuds massor av nyheter blandat med action, provkörningar, uppträdanden och seminarier.

MC Mässan kommer tillbaka med mer action än någonsin tidigare. MC Mässans återkommande tema är Powersport. Det innebär att besökarna inte bara kan njuta av nya motorcyklar, scootrar och mopeder utan även en rad andra fritidsfordon som snöskotrar, ATV:s, powerbikes, Quads och vattenskotrar. Dessutom blir det nyttiga och roliga tillbehör och mc-kläder i mängder.

– Vi satsar som vanligt stort på alla ungdomar som kommer att kunna provköra ett antal olika mopeder och andra fordon samt få information om hur man enklast tar körkort för MC eller moped, säger Per Johansson, vd för Motorcykelbranschen. Men inte nog med det. MC Mässan fortsätter med en uppskattad satsning: Under torsdagen och fredagen den 26 och 27 januari blir det fri entré för alla ungdomar som är 18 år eller yngre.

Med Lifestyle Motor Show har Stockholm fått tillbaka sin mässa för nya personbilar. På Lifestyle Motor Show finns de senaste bilmodellerna från de betydande märkena. Missa inte heller trendvisningen som fokuserar på bildesign.

Bilar som jobbar är mässan för alla som har bilen som arbetskamrat. Här finns lätta transportbilar och här kan besökaren hitta rätt inredning för rätt ändamål. Självklart finns också all tänkbar utrustning och tillbehör.

– Detta betyder att en storpublik kommer att kunna njuta av roliga, snygga och praktiska fordon på både två, tre och fyra hjul. Vilken motorhelg, utbrister Peter Näsman, arrangör av Stockholm Motor Weekend.

För mer information, besök www.mc-massan.se

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser