Matti på väg till VM!

I helgen går mässan Swiss Moto av stapeln, en tillställning för ombyggda hojar och skotrar, som kryddats av Streetbike Freestyle World Championship. Matti Tepsa, bikesponsrad kawasakiförare och sveriges mest kända stuntess, befinner sig just nu i bilen på väg söderut. Uppslutningen är stor och på scenen kommer omkring 60 000 besökare att ta del av kända namn som AC Farias och Christian Pfeiffer. Beväpnad med en kameramobil kommer Matti att försöka hålla besökarna på bike.se konstant uppdaterade om läget. Bilden togs när han lämnade Sverige under sena gårdagen.
-Det är slaskigt som fan på vägarna så jag tar det ganska lugnt, berättar Matti och fortsätter:
-Jag visste att jag skulle bli inbjuden till tävlingen men hittade inte mitt namn i listan. När jag snackade med Christian Pfeiffer i förrgår sade han at det blivit något fel och löste problemet, så nu sitter jag i bussen på väg söderut, säger Matti och skrattar.
-Efter tävlingen sticker jag förmodligen till Rivieran eller Spanien och tränar med Farias. Det gäller att ta vara på chanserna nu!

Vi återkommer så fort vi vet mer!

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser