Matti femma i Stunt VM!

-Jag var som ett nervvrak efter kvalet på lördagen, säger Matti på en knastrig uppkoppling. Vi var två stycken som låg på delad femteplats efter första körningen, endast en poäng från de två som låg på delad tredjeplats. Helt sjukt!

Matti körde på säkra kort och satsade på att få till ett pass med så bra flyt som möjligt, vilket uppenbarligen gav resultat.

-Målsättningen var att komma i topp tio, vilket jag ju överträffat med god marginal. Jag är supernöjd och allt flöt skitbra.

I dagsläget är Matti i startgroparna för en träningsturné i Sydeuropa. Idag är han på väg till Pfeiffer varefter han formodligen sticker till Farias i Tarragona, Spanien, för att träna ytterligare ett par dagar.

-Är man ändå här nere kan man lika gärna ta tillfället i akt för att träna inför säsongen, säger Matti och fortsätter:

-Publiken var helt grym. Jag stod ett par gånger på läktarna för att studera de andra förarnas körning, och det gjorde nästan ont när de skrek, säger Matti som lovar att skicka bilder så fort han får tillgång till internet.

Vann gjorde Chris Pfeiffer före AC Farias och finska Joni Tammela! Framför Matti kom förra årets världsmästare Humberto Ribeiro. Respekt Matti!

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser