Lysande E.T.-inspiration!

Mechanix är ett amerikanskt handskmärke med förankring i motorsportmiljöer i USA. För närvarande är de huvudleverantörer av monteringshandskar till både Indycar och Nascar.

I Europa är märket relativt okänt men vissa kan känna igen märket från diverse tv-program som ”Pimp My Ride” och andra bil- samt motorprogram.
Mechanix har ett antal annorlunda modeller som sträcker sig från klassiska mekanikerhandskar till den mer kraftiga Pro-Fitserien och den spejsade modellen Light Glove med ficklampa i pekfingret!

Glove Light är den perfekta handsken för dig som jobbar mycket i mörker och passar då som just handsken i och med att den har LED-lampor i både vänster- och högerhandskens pekfinger. Ljuskällan är stark; 10 000 LUMEN LED, med ett batteripack som sitter på handflatan och är både vattentätt samt stötsäker. Handsken har auto-shut-offunktion och levereras med batterier.

Sluta gräm dig över höga priser per kilowattimma, och införskaffa dig dessa handskar som får Bosse Bildoktorn att svimma av häpnad!

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser