LEGO Technic Ducati Panigale V4 R

LEGO Technic 42107 Ducati Panigale V4 R är den första modellmotorcykeln i LEGO Technic-historien som har en 2-stegad växellåda.

Några av alla funktioner som ingår är till exempel fungerande styrning, fjädring både fram och bak för realistiska rörelser och skivbromsar fram och bak. Fina detaljer som fångar Ducatis anda. Alla som älskar motorcyklar, och Ducati i synnerhet, kommer att gilla alla detaljer på denna fantastiska LEGO-motorcykel. Stödet, avgassystemet, kåpglaset och instrumenteringen är några av de små detaljer som gör att denna Lego-leksak verkligen återspeglar den fullstora versionen. Och den klassiska röda färgskalan kommer sannolikt att uppskattas av alla Ducati-fans.

Med sina realistiska funktioner introducerar den LEGO-byggare till teknikens värld, som bland annat kan upptäcka hur växelmekanismer fungerar.

  • En kopia av den berömda Ducati Panigale V4 R att bygga, utforska och visa upp.
  • Bygg en egen Ducati Panigale V4 R för att få en unik inblick i hur funktionerna och detaljerna på denna motorcykel fungerar. Innehåller också en 2-stegs växellåda – för första gången på en LEGO Technic motorcykel.
  • Fjädring fram och bak för realistiska rörelser. Den klassiska röda färgskalan får motorcykeln att komma till liv, i sann italiensk stil.
  • Dess dimensioner har utformats för att ge en realistisk återspegling av den verkliga modellen. Motorcykeln är 32 cm lång, 16 cm hög och 8 cm bred.
  • Inga batterier behövs till den här Ducati leksaksmotorcykeln. Passion, fantasi och en vilja att skapa något nytt är allt du behöver.

Modellen släpps 1 juni 2020.

Annons

Annons

Senaste utgåvan