Kör för fullt på Bike Weekend!

På Bike tycker vi att du ska prova att köra en repa med din motorcykel på strippen. Alla kan ställa upp! ”Stans snabbaste hoj” som evenemanget tidigare kallats byter nu namn till bike.se-stegen och vid anmälan kan du få med ditt användarnamn. På det sättet kan du passa på att träffa andra från bike.se under Bike Weekend!

Tiderna från bike.se-stegen för de som skrivit in sitt användarnamn kommer att publiceras på sajten och de tio främsta som uppgivit sina användarnamn kommer att vinna varsin Bike-klocka.

Reglerna är enkla. Motorcykeln skall vara registrerad men får självklart vara trimmad. Dock är turbo ej tillåtet. Reglementet hittar du på länken nedan.

Bike Weekend går av stapeln den 5-6 juni på Johannisberg flygfält strax utanför Västerås, tydliga skyltar kommer att vara uppsatta för att du ska hitta dit.

På Bike Weekend kommer det förutom de rena tävlingsklasserna och bike.se-stegen även att köras en klass för glidare och en tjejklass, med tidningen mcnytt som sponsor.

Klicka dig genast vidare på länken nedan för att anmäla dig till bike.se-stegen. Vilka här kommer att köra? Skriv gärna här nedan!

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser