Kawasaki Versys 1000 S 2021

Kawasaki har presenterat nya Versys 1000 S, som finns i ytterligare tre Edition-modeller: Tourer-, Tourer Plus- och Grand Tourer; där respektive modell kommer med ett gradvis ökande antal touringartiklar.

Grand Tourer erbjuder mest bagageutrymme tack vare tillägget av en 47-liters toppbox som kompletterar sidoväskorna, och med en nyckel som passar varje lås på maskinen.

Versys 1000 S kommer med Showa 43 mm inverterad framgaffel med justerbar returdämpning och fjäderförspänning, medan gasladdade Showa-stötdämparen bak har justerbar returdämpning och fjäderförspänning.

1.043 cm3 Versys 1000 S kommer med elektronisk farthållare medan Kawasakis IMU-länkade kurvhanteringsfunktion utgör en del av en modellens omfattande elektroniska förarhjälp- och hanteringspaket.

Modellens elektroniska förarhjälpmedel inkluderar också KTRC-antispinn samt valbara motoreffektlägen för att passa aktuella körförhållanden och förarens preferenser. Versys S levereras också som standard med integrerade körlägen som gör det möjligt att välja mellan tre lägen som automatiskt kombinerar de mest lämpliga antispinnläget och motorkaraktär för sport, väg, regn plus ett förarläge (manuellt).

S ergonomiska paket består av en stort och justerbart kåpglas för skydd mot väder och vind och en sittplats som ska erbjuda komfort för både förare och passagerare timme efter timme. Dessutom kan Versys 1000 S också utrustas med tillbehöret Low Seat (20 mm höjdreducering) vilket underlättar att nå marken med fötterna.

KIBS intelligenta låsningsfria bromsar kommer med mono-block främre bromsok, medan LED-strålkastare ska se till att vägen framåt syns tydligt. Versys 1000 S är utrustad med LED-belysning rakt igenom, från huvudbelysning till blinkers, bromsljus och regskyltsbelysning.

Dessutom ingår en TFT-instrumentering och LED-kurvljus tillsammans med en Kawasaki quickshifter för snabba och sömlösa växelbyten, upp och ner. På plats sitter även en assist- och slirkoppling.

Kawasaki Rideology-appen levererar Smartphone-anslutning till Versys 1000 S, vilket innebär att ägare kan ”para” sin mobil med sin motorcykel via en Bluetooth-anslutning och se körloggar och annan maskinspecifik information som service- och oljebytesintervall.

Färgerna för Versys 1000S 2021:

> Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black

> Pearl Storm Grey / Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black

Annons

Annons

Senaste utgåvan