Johan är laddad

Den svenske roadracingföraren Johan Stigefelt är fullt återställd efter sin träningskrasch för två veckor sedan i Spanien. Vila och ingen träning, varken på gymmet eller motorcykeln, har gjort Stigefelt väl.

– Jag är fit for fight, och ser verkligen fram mot helgens Grand Prix-premiär här i Sydafrika, säger den 28-årige smålänningen som på fredagen inleder tidskvalet till sin sjätte VM-säsong.

– Allt känns bra eftersom jag verkligen tagit mig tid att vila efter den hjärnskakning jag ådrog mig vid vurpan på Jerez, förklarar en mycket optimistisk Johan inför säsongspremiären på Welkom-banan i Sydafrika.

I år kör Johan ”Stiggy” Stigefelt för Dark Dog-Aprilia Germany i 250cc-klassen. Även om det tog lång tid innan han fick klart med kontraktet känner han sig mycket laddad inför säsongspremiären.

– Motorcykeln är bra, likaså teamet och kommer jag bara igång efter den oturliga vurpan, så ska det bli resultat, säger han hoppfullt inför helgens MotoGP-premiär i ett pressutskick på torsdagen.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser