Jimmy Lindström kör Pro Superbike 2009

Idag är det ett officiellt Pro Superbike test på Mantorp Park inför nästa helgs premiär på samma bana. Frågorna har varit många hurivida Jimmy Lindström kommer till start eller ej i årets säsong efter ett års frånvaro, men så blir alltså fallet, Jimmy Lindström kör Pro Superbike 2009 med en Yamaha R1 -09.

Ett pass har redan hunnit avverkas och snart drar dagens andra pass igång av totalt fem och redan verkar Jimmy Lindström på hugget och ser ut att ha fått upp hyfsat bra tempo direkt.

-Detta blev ju klart i sista stund, det känns ju nästan som att man kommer till start i kalsongerna, skojar Jimmy Lindström som svar på frågan om han ska köra i år.
-Jag har ju inte kört motorcykel på ett år och det kanske kommer att ta lite tid att hitta tillbaka till formen, sa Jimmy Lindström igår till Highsider.

Nästan samtliga förare som ska köra serien är på plats idag, bortsett från Norvald Haaland som valt att köra IDM premiären på Lausitzring istället som förberedelse inför årets stora Pro Superbike premiär.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser